My Community

SKATEBOARDING => MUSIC => Topic started by: dijo on October 17, 2009, 08:08:59 PMTitle: Aqua-Lene Grawford Nystrøm Rasted flytter hjem for at filme
Post by: dijo on October 17, 2009, 08:08:59 PM
Aquas kvindelige stemme, Lene Grawford Nystrøm, er klar til for en tid at lægge musikken i mølpose og i stedet koncentrere sig om en karriere på filmlærredet.

I den forbindelse vender hun også – delvist – Danmark ryggen og flytter ind i en nyindkøbt villa i et mondænt kvarter i Oslo, skriver avisen VG.

Dundrende fiasko.
Hele seks film har den 36-årige stjerne skrevet kontrakt på at indspille i sit hjemland Norge. Her har hun i øjeblikket dundrende fiasko med krigsfilmen 'Svik', som publikum i den grad har vendt ryggen.

Alligevel er Lene blevet hyret til at medvirke i filmatiseringen af seks af forfatteren Gunnar Staalesens kriminalromaner om den alkoholiserede Bergen-detektiv Varg Veum.

Veum spilles af Trons Espen Seim, mens Aqua-Lena lægger krop til hans kæreste, Karin.

Vældig heldig.
Optagelserne til den første krimifilm begynder allerede 2. november.

– Det er helt fantastisk. Jeg føler mig vældig, vældig heldig. Min mand og jeg er jo vant til at arbejde meget og være meget hjemmefra i perioder. Vi har fundet frem til en fin løsning, hvor vi fordeler tid og opgaver mellem os, siger Lene Grawford Nystrøm Rasted til VG.